Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
rafalbeki (15126 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Własnie kolezanko głupote czeba tępić wląsnie pokazalaś teraz kto tu jest głupi udzielając sie na temat który niejest kierowany do ciebie cś ejszcze madralińska chcesz dopowiedzieć ? czy dalej sie bedzie kolezanka wpie.... w czyjaś rozmowe ? Chyba czegoś brak tobie a może jesteś juz tak wycowana
Zgłoś wpis
39 Postów
Karolina W...
(Carolajna)
Bywalec
No i jeszcze raz trzeba się pośmiać
Mordka wysłała mi wiadomosć na priv
";] Glupia to moze ty jestes dziewczyno bo wypowiadasz sie na temat który niejest kierowany do ciebie"

dobrze, że jesteś Mordka to humor poprawisz i zawsze coś się dzieje serdecznie pozdrawiam Karolina
Zgłoś wpis
39 Postów
Karolina W...
(Carolajna)
Bywalec
Mordka202 napisał:
Własnie kolezanko głupote czeba tępić wląsnie pokazalaś teraz kto tu jest głupi udzielając sie na temat który niejest kierowany do ciebie cś ejszcze madralińska chcesz dopowiedzieć ? czy dalej sie bedzie kolezanka wpie.... w czyjaś rozmowe ? Chyba czegoś brak tobie a może jesteś juz tak wycowana

jestem już tak "wycowana"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dziewczyny przygotowac kisiel, czy wolicie w blocie sie troche posciskac?? Osobiscie wole popatrzec na zapasy w oleju
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no prosze pomyliłam sie i kolezanka juz poucza nauczycielka od siedmiu boleści mam sie smiac albo płakac bo to jest zalone bardziel i żal mi takich osob jak ty Moze jeszcze cos kolezanka za mna poprawi ? z miła checią zrobie wiecej błedów zeby miała pani co do roboty bo widocznie nudzi sie kolezance
Zgłoś wpis
39 Postów
Karolina W...
(Carolajna)
Bywalec
Zgłoś wpis
39 Postów
Karolina W...
(Carolajna)
Bywalec
Dzięki Tobie juz mi się nie nudzi
Zgłoś wpis